Partnereink
HTM Hegyisport, túravilág, életmódmagazin
Ufómagazin
Sóskúti Híradó
Zámori Hírek
Linkajánló
Jogi közlemény - Kornétás Kiadó és Kereskedelmi Kft.  
 

A Kornétás Kiadó és Kereskedelmi Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapján megjelenő információk mindenkor megfeleljenek a valóságnak. Mindazonáltal az esetlegesen előforduló hibákért, hiányosságokért elnézésüket, illetve megértésüket kérjük.
A Kornétás Kiadó és Kereskedelmi Kft. fenntartja a jogot a honlap tartalmának előzetes bejelentés nélküli változtatásra, valamint a honlapra már felkerült adatok, információk kiegészítésére, illetve azok visszavonására.
A honlapot a felhasználók kizárólag saját felelősségükre használhatják. A felhasználók a honlap használatával tudomásul veszik, hogy a Kornétás Kiadó és Kereskedelmi Kft. nem felelős a felhasználók számítógépében bekövetkezett hibáért, vírus által okozott kárért vagy bármilyen adatvesztésért, továbbá a felhasználók számítógépéhez, illetve hálózatához való jogosulatlan hozzáférésért.
A Kornétás Kiadó és Kereskedelmi Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában sokszorosítani, másolni, újraközölni, terjeszteni vagy tárolni. Ugyancsak tilos a tartalomból eredő, illetve azon alapuló bárminemű anyag vagy mű készítése, átdolgozása, ideértve a betűtípusok, ikonok, gombok, linkek, szöveg, kép, grafika, logo, fotó, hang-, kép- és videoanyag készítését, előzetes engedély nélküli forgalmazását és árusítását.
A honlap tartalmának bármilyen üzleti jellegű felhasználásához a Kornétás Kiadó és Kereskedelmi Kft. előzetes, írásbeli hozzájárulása szükséges. A felhasználóknak tiszteletben kell tartaniuk a tartalomhoz kapcsolódó összes szerzői és más típusú jogot.

 
     
 
« vissza oldal teteje
 
Cím: 1138 Budapest, Népfürdő u. 15/D.
Telefon/Fax: 359-6461, 359-1964
Szerkesztőség: Tel./Fax: 789-7149, 239-0146
E-mail: titkarsag@kornetas.hu
2009 © Kornétás Kiadó és Kereskedelmi Kft.
Minden Jog Fenntartva!
4brainz - webdesign & development | weboldalsablonok.hu