Partnereink
HTM Hegyisport, túravilág, életmódmagazin
Ufómagazin
Sóskúti Híradó
Zámori Hírek
Linkajánló
Bemutatkozás  
 

Üdvözöljük honlapunkon!

 

A Kornétás Kiadó és Kereskedelmi Kft. 1991-ben alakult, a cégvezetői és főszerkesztői feladatokat Pusztay Sándor látja el. Fő tevékenységünk a könyv- és lapkiadással kapcsolatos széleskörű szolgáltatások szervezése, teljeskörű kivitelezése. Honlapunkon tájékozódhat a Kornétás Médiacsoportba tartozó népszerű újságokról, a kiadó által megjelentetett könyvekről és kiadványokról. A Kornétás Kiadó repertóriuma alapján szerzők és címek alapján, valamint időrendi sorrendben is visszakereshető az összes nálunk megjelent könyv.


A Kornétás Kiadó tevékenységére jellemző, hogy nem csak saját kiadványait gondozza, hanem számos lapot és könyvet állít elő különböző cégek megrendelése alapján. Referenciamunkáinkat szintén megtekintheti honlapunkon.
Mivel a kiadó számos témakörben és stílusban jelentet meg kiadványokat, könyveink, lapjaink között böngészve bizonyára talál olyat, ami felkelti érdeklődését. A még kapható könyveket honlapunkon is megrendelheti, s a Stúdió Könyvesbolt csomagküldő szolgálata rövid időn belül házhoz szállítja a kiválasztott műveket. Ha szeretne belelapozni kiadványainkba, látogasson el személyesen a Stúdió Könyvesboltba.


A Kornétás Kiadó az utóbbi években dinamikusan fejlődött, növelte vevőkörét, termékkínálatát és szolgáltatásainak számát. A kiadót gyors, pontos, a megrendelők igényeihez igazodó munkavégzés jellemzi, így az évről-évre nyereséges vállalkozás a tevékenységi köreinek további bővítését tervezi.

 
     
 
« vissza oldal teteje
 
Cím: 1138 Budapest, Népfürdő u. 15/D.
Telefon/Fax: 359-6461, 359-1964
Szerkesztőség: Tel./Fax: 789-7149, 239-0146
E-mail: titkarsag@kornetas.hu
2009 © Kornétás Kiadó és Kereskedelmi Kft.
Minden Jog Fenntartva!
4brainz - webdesign & development | weboldalsablonok.hu